keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Spoikkaa ja puskuria



Nyt olen saanut kaikki halkeama kohdat liimattua puskurista ja enään ois pari tuon näköistää kohtaa kun viereisessä kuvassa on alakulmassa reikä. Ne muutama reikä on pienempiä mutta ne pitää täyttää kun ne on keskellä puskuria. 

Mut tässä ois kuva ulkopuolelta yhdestä niistä vaurio kohdista mitkä täytin. Tuota kohtaa ei ole vielä hiottu tasaseks mut tossa kuvan reunassa näkyy vähän tota kulmakohtaa mistä hioin jo. Hioin nauhahiomakoneella kaikki kun jotkut oli sillasessa paikassa mihin ei mahtunut oikeen mikään muu, mutta nauhahiomakoneella piti ottaa tosi varovasti koska se syö niin kovin.



Tämä kuva on puskurin takapuolelta. Eli ensin piti leikata tuosta valkoisesta verkosta oikeen kokonen pala halkeaman taakse, tämä siksi että verkko tukee halkeamaa. Sitten pursotettiin liimaa halkeamaan ja laitettiin verkko päälle niin että se levii niin kuin kuvassa näkyy. Ja tuon verkon päällä oli sillainen muovi niin se otettiin pois kun liima oli kovettunut vähän. En muista tarkkaan kuinka kauan siinä kesti mut n. 20 min uskallan varmaan valehdella :D Kun muovi oli otettu pois verkosta niin laitettiin vielä tuohon päälle oikeen kunnolla liimaa niin että verkko peittyi koska senkin on tarkotus tukea sitä kun sitä liimaa on siinä laajalla alueella. Ja liimana käytin siis würthin muoviliimaa.






Siinä ois spoikka vihdoin roskienpoistoa vaille valmis :) Eli roskien poistoon käytin tota kovaxin kuivahioma sarjaa josta kerroin jossain aiemmassa tekstissä. Ja kun spoikan toiseen päähän tuli vähän vähemmän lakkaa niin kuvassa näkyy kun hinkkasin sen pääsyn tasasemmaksi ettei olisi niin mandariini pintanen. Lopuksi puleerasin koko spoikan läpi hienolla hiomatahnalla niin hiomajäljet hävisi. Sitten laitoin vielä vahan päälle niin nyt se on vain asennusta vaille valmis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti