torstai 7. helmikuuta 2013

Pikkuhommii

Täällä taas kirjottelemassa! Tä kouluviikko meni multa vähän ohi kun sairastelin alkuviikon ja tänään pääsin vasta kouluun ja seki päivä loppu jo yhdeltä kun opettaja ja pari oppilasta lähti taitaja kisoihin Mikkeliin! Tsemppiä siis heille sinne! Ja perjantaina ei lukkarin mukaan oo ikinä koulua mut mun piti tulla sillon korvaamaan mut ei nyt onnistukkaa noitten kisojen takia.. Niin tä kouluviikko oli taas tässä!


 Mut tänään voi näyttää kuvien perusteella että sain paljonki aikaseks mut ei noissa ollu oikeen mitään tekemistä :D eli tuon puskurin sain vihdoin kondikseen kun olin hionnut noi viimeset liimatut kohdat vielä ulkopuolelta tasaseks, suurimmat otin taas sillä nauhahiomakoneella ja lopuks vielä epäkeskolla kävin kaikki läpi. Tähän ei tarvinnut meillä tehä mitään pohjatöitä tai muuta vaan asiakas laittaa itse miten sitte laittaakaan :)




 Ja tässä alemmassa teen yhtä näyttötyötä jossa piti leikkaa pellistä 300x400mm pala ja mankeloida se tuollaiseksi kaareksi. Sitten siihen lyötiin vasaralla lommo ja sitten se piti kitata suoraksi. Sitten tehtävässä oli myös että piti miettiä että miksi mankeloitu pelti piti ensin putsata rasvanpoistolla ja sitten karhentaa ja taas putsata rasvanpoistolla. Eli ensin piti ottaa rasvanpoistolla pinnasta joku aine mikä estää peltiä ruostumasta, ja sitä sai aika kauan ottaa pois kun lähti niin huonosti. Ja en tiedä tarkemmin sen toisen kerran tarkoitusta karhennuksen jälkeen kun että järjellä ajatellen puhdistaa pinnan niin on helpompi lähtee kittailee? :o Noh kuitenkin sain sen sitte tasaseksi ainakin viiden kittauksen jälkeen. Ajattelin sen aika helpoks hommaks mut se oli yllättävän vaikeeta niinku opettajaki sano. Ja tässä olin laittanu siihen just epoxi tartuntamaalin ja seuraavaks sit vaan mattaus ja  hiomavärit päälle ni on valmis :)




Kun olin puskurin saanu valmiiks ja ruiskuttanu epoxin näyttötyöhön niin mulla ei ollu mittään hommaa niin sain tehtäväks hioo tuollaisen puskurin yläosan mataksi kun pitää maalaa toisen väriseks niin otin sen suurimmaks osaks tolla softin P600 paperilla ja parit naarmut epäkeskolla. Ilmeisesti taustalla näkyvä lokari kuuluu samaan syssyyn mutta en tiedä maalaanko mä tätä tai näitä mut sen näkkee sit taas ens viikol mitä tapahtuu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti